O meni

Ime mi je Teja.

Pa da začnem kar z mojim hobijem, kateri je bil tudi povod za pisanje popotniškega bloga. Rada odkrivam čudovite nove kraje – blizu in daleč, z veseljem okušam raznovrstno svetovno kulinariko ter na splošno si baterije najbolj napolnim takrat, ko pohajkujem naokoli – pa naj bo to daljna eksotika ali podaljšan vikend v prelepi Sloveniji. Najraje pa to počnem z mojo družino – z možem Martinom in hčerko Hano.

Ne bom dolgovezila in pisala neskončno dolgega življenjepisa, bom tukaj navedla 10 zanimivih dejstev o meni. 

  1. Obožujem planerje in organizatorje. Ne zato, ker bi bila obsedena in ne bi znala dobro funkcionirati brez organizacije (no, tudi včasih:)), ampak preprosto zato, ker obožujem načrtovanje svojega urnika.
  2. Domači zame pravijo: “Durh okol leta.”
  3. Letos sem dopolnila 30 let.
  4. Nisem ravno jutranja ptica. To zagotovo ve povedati vsak, ki me ogovori kakšno uro po tem, ko se splazim iz postelje.
  5. V pisanje popotniškega bloga sem “se vrgla” med porodniškim dopustom. S tem sem počasi tudi odkrila ljubezen do pisanja in vesela sem, da del tega vključuje tudi moja trenutna služba.
  6. Zelo uživam v tem, ko me kdo prosi za kakšen dober nasvet, glede stvari, ki jih obvladam ali me zanimajo. Včasih se tako “užgem” in uživam ob tem, da se verjetno kakšen človek premisli, da bi k meni prišel po 2. nasvet, ker se me skorajda ne da ustaviti pri vsem tem svetovanju. 
  7. Moja najdaljša vožnja na avtobusu je trajala 24 ur.
  8. Pri srcu so mi stare rokerske skupine in dalmatinska glasba. Vsekakor zanimiva kombinacija. 
  9. Moje sanjsko potovanje bi bilo… Nima vezeee! Kamorkoli, samo da se gre! Sem mnenja, da ima prav vsak kraj svoj čar. No sicer pa se ne bi branila kakšne Bora Bore…
  10. Zadnje, a najbolj pomembno – družina mi je na prvem mestu.

Trst, Italija